Gastgezin gezocht in Haarlem!

Graag aandacht voor deze vriendelijke open man uit Iran! Dit is Arash, hij wacht op een huis in Haarlem en zou superblij zijn met een gastgezin in Haarlem eo.

Inmiddels woont Arash al een tijd in ons kikkerlandje, en is hij al druk bezig om hier zijn leven op te bouwen. Hij heeft een mooie fulltime baan bij de H&M. Zijn grote droom is om binnenhuisarchitect te worden, en is druk bezig met zijn portfolio. Verder houdt Arash van piano, elektrische gitaar, en films kijken met zijn vrienden. Deze jongeman spreekt goed Engels en is hard bezig met zijn taalcursus Nederlands. Een gastgezin zou voor hem de perfecte manier zijn om zijn Nederlands te verbeteren en om mensen in zijn nieuwe stad te leren kennen.

Woon je in Haarlem en omstreken en heb je een logeerkamer over? Vind je het leuk om deze man tijdelijk in je gezin op te nemen om hem wegwijs te maken in Nederland en te laten wennen aan zijn nieuwe stad? Onze matchmaker zorgt voor goede begeleiding en na een positieve kennismaking spreken we eerst een proeflogeerweekend af. We gaan uit van een termijn van drie maanden logeren. Bij belangstelling of voor meer informatie kun je mailen naar annemeijn@takecarebnb.org of meld je hier gelijk aan.

Gastgezin gezocht in Haarlem!