Gastgezin gezocht voor Osama

HALLO DORDRECHT EN ROTTERDAM

Osama is een vriendelijke, open jongeman die uit Syrië is gevlucht. Deze 19-jarige Syrische Palestijnse jongen staat te popelen om iets meer houvast en om de regio beter te leren kennen. Osama is super blij met een gastgezin in Dordrecht, Rotterdam eo. 

In Syrië heft hij zijn studie rechten helaas moeten afbreken. Deze ambitieuze man hoopt in Nederland verder zijn studie te kunnen afmaken. Hij houdt erg van voetballen, zwemmen en koken. Een gastgezin zou voor hem de perfecte manier zijn om Nederlands te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Aanmelden

Woon je in Rotterdam, Dordrecht of omstreken en heb je een logeerkamer over? Vind je het leuk om deze man tijdelijk in je gezin op te nemen om hem wegwijs te maken in Nederland en te laten wennen aan zijn nieuwe stad? Onze matchmaker zorgt voor goede begeleiding en na een positieve kennismaking spreken we eerst een proeflogeerweekend af. We gaan uit van een termijn van drie maanden logeren. Bij belangstelling of voor meer informatie kun je mailen naar annemeijn@takecarebnb.org of ga naar takecarebnb.org/gastgezin.

Inspiratie?

Bekijk dit filmpje van een gastgezin in Rotterdam, waarin ze meer vertellen over hun ervaringen.

DavidGastgezin gezocht voor Osama