VOL- Webinar: Word gastgezin voor een vluchteling

Het aantal mensen dat zich opgeeft bij Takecarebnb om te logeren groeit elke dag. Zij willen allemaal graag uit de wachtstand in het azc en hebben de ambitie om een positieve start in Nederland te maken. Het liefst willen we dan ook iedereen aan een fijne tijdelijke logeerplek helpen. Daarom organiseren we nu een webinar, speciaal bedoeld voor iedereen die iets wil doen voor vluchtelingen en die meer wil weten over hoe het is om iemand tijdelijk in huis op te vangen. Wil je misschien wel iemand tijdelijk te logeren hebben en een kickstart geven bij de opbouw van het nieuwe leven hier? Aarzel je of heb je vragen over hoe het werkt? Meld je dan vrijblijvend aan voor de gratis webinar.

Wat kun je verwachten?

In deze inspirerende online sessie laten we ervaringsdeskundigen aan het woord. Hoe is het om iemand tijdelijk als gast in je huis te logeren te hebben? Wat is de meerwaarde en welke afwegingen zijn hierbij belangrijk? Wat is de impact en hoe gaat alles in zijn werk? Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

De eerstvolgende webinar is op 23 november, van 20.00 tot 21.30. Gastvrouw Margriet-Marie en haar gast Molly uit Oeganda zijn aan het woord. Coordinator Annemeijn van de organisatie Takecarebnb zal het gesprek leiden.   

Aanmelden?

De plekken voor de webinar op 23 november zijn gevuld. Aanmelden voor de volgende Webinar kan via deze link, dan krijg je een mail zodra er een nieuwe datum is geprikt.

Lilly WiggersVOL- Webinar: Word gastgezin voor een vluchteling