Gastgezinnen gezocht! - Takecarebnb - Takecarebnb Gastgezinnen gezocht! - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Gastgezinnen gezocht!

Wij willen dat elke vluchteling met een verblijfsstatus onderdeel wordt van onze samenleving. Een goede start is daarvoor heel belangrijk. Daarom willen wij het liefst zoveel mogelijk statushouders de kans geven om bij een gastgezin te verblijven. Onze gastgezinnen geven de logeerervaring een 8,4. Ze vinden het een verrijking om hun gast uit een andere cultuur te leren kennen.

Momenteel hebben we meer aanmeldingen van statushouders dan van gastgezinnen. Hier willen wij graag verandering in brengen! Zou jij ons willen helpen?

Wat kan je doen:

Schrijf je in!
Wil je zelf gastgezin worden? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier!

Spread the word
Vertel zoveel mogelijk mensen in jouw netwerk over Takecarebnb. Zit je bij een club/vereniging/de rotary etc dan komen wij graag een keer langs om uit te leggen wat wij precies doen. Stuur een mail naar communicatie@takecarebnb.org, dan nemen wij contact met je op.

Flyers
Vind je het leuk om flyers te verspreiden in jouw buurt? Zo ja, stuur dan een mailtje naar communicatie@takecarebnb.org dan zorgen wij dat een stapel flyers jouw kant op komt.

Bij twijfel
Bekijk deze vier korte filmpjes waarin gastgezinnen veel gestelde vragen beantwoorden. Zou je je misschien wel willen aanmelden als gastgezin maar twijfel je nog over bepaalde dingen dan nemen wij graag even contact op om vragen te beantwoorden. Stuur een mail naar communicatie@takecarebnb.org en we nemen zo snel mogelijk contact op. We zijn ook telefonisch te bereiken op maandag, dinsdag of donderdag op 085-7731121.

We horen het graag! Alvast veel dank!