Vrijheidsmaaltijd op 5 mei - Takecarebnb - Takecarebnb Vrijheidsmaaltijd op 5 mei - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Vrijheidsmaaltijd op 5 mei

Op 5 mei vinden er in vele steden en dorpen Vrijheidsmaaltijden plaats: bij mensen thuis, op grote locaties en op kleinere plekken. Ontmoetingen en samenzijn staan centraal.

Ben jij erbij, zondag 5 mei? Wij strijken neer in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Arnhem. We hopen jou en jouw gast daar te ontmoeten! De locaties zijn bekend:

Laat je ook aan ons weten als jij en je (oud-)gasten bij een van bovenstaande locaties aanschuiven? Of wellicht wil je zelf iets organiseren of schuif je ergens anders aan? Dat kan ook! Ga voor meer informatie hierover naar dit artikel.

Wil je zelf iets organiseren? Dat kan! Het Nationaal Comité 4 en 5 mei ondersteunt organisatoren met blikken soep, placemats, posters en tips (lees hier meer informatie). Takecarebnb ondersteunt met een medewerker die aanschuift en een hapje, drankje en informatiemateriaal meeneemt. En natuurlijk met het platform Wetakecare waar je een oproep kunt plaatsen aan gastgezinnen in de buurt om aan te sluiten.  

Wat heb je nodig? Niet meer dan een tafel, stoelen en een paar gezellige mensen. Lees hier waar je aan moet denken. Inschrijven als organisator, hoe klein of groot ook, kan hier. Hou je ons op de hoogte als je zelf iets organiseert? 

Tot slot zorgt het Nationaal Comité voor een overzicht van alle locaties waar je vrij kunt aansluiten. Kijk hier naar een locatie bij jou in de buurt (die lijst verschijnt half april).