Contact - Takecarebnb - Takecarebnb Contact - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Contact opnemen

Heb je een vraag over het logeren? Of heb je een opmerking of tip voor ons? Wij helpen je graag verder.

 • Voor algemene vragen of voorlichting kun je mailen naar info@takecarebnb.org.
  Je kunt op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 17:00 ook bellen naar 085-7731121.

 • Onze persvoorlichter Margo de Kok is te bereiken op 06-27841454 of via margo@takecarebnb.org.

 • Stuur het origineel gratis in gesloten envelop (zonder postzegel) naar:  

  Stichting Takecarebnb
  Antwoordnummer 98186
  1000 VA Amsterdam 

  En stuur je kopie naar:
  administratie@takecarebnb.org

 • Stichting Takecarebnb
  Nieuwe Herengracht 49-IV
  1011 RN Amsterdam

  Hoe kom ik er?

  Metrohalte Waterlooplein, uitgang Nieuwe Herengracht. Ons kantoor bevindt zich aan de overzijde van het water.

 • Alle gastgezinnen van Takecarebnb krijgen toegang tot onze besloten community Wetakecare. Hierop staat heel veel informatie over logeren en wat er komt kijken bij het begeleiden van statushouders. Je kunt ook vragen stellen aan andere gastgezinnen, want die begrijpen jouw situatie vaak beter dan de mensen in je eigen omgeving.

 • Als je te maken hebt met ongewenste omgangsvormen binnen de setting van Takecarebnb, kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon: Sylvia Verhulst. Zij is er voor zowel medewerkers, vrijwilligers, gastgezinnen (van statushouders) als gasten.

  Je kunt haar benaderen als je last hebt van intimidatie, discriminatie, pesten, machtsmisbruik of andere onheuse bejegening. Of als je daar getuige van bent. Ook als je betwijfelt of je je dat niet inbeeldt of dat het probleem aan jouzelf ligt, kun je met haar in gesprek en kan ze zo nodig meedenken over te nemen stappen. Sylvia heeft een geheimhoudingsplicht en alleen met jouw toestemming deelt ze informatie met anderen. Daar is één uitzondering op. Bij een (vermoeden van) een strafbaar feit, zal dat gemeld moeten worden bij de directie of het bestuur.

  Zij is bereikbaar via vertrouwenspersoon@takecarebnb.org. Als je telefonisch of live contact met haar wilt, vermeld dan ook je telefoonnummer.

  NB: Houd er rekening mee dat Sylvia geen vragen kan beantwoorden over wachtlijsten of om processen rondom matchen te versnellen. Als jij of je gast daar vragen over hebben, dan kun je mailen naar info@takecarebnb.org of bellen naar 085-7731121.

 • Gemeenten kunnen contact opnemen met de coördinator in de regio. Je kunt op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 17:00 bellen naar 085-7731121, dan verbinden wij je met de juiste contactpersoon. Of mail naar info@takecarebnb.org.

 • Takecarebnb wil zorgvuldig en persoonlijk werken. Ben je toch niet tevreden over onze dienstverlening en kun of wil je dit niet bespreken met jouw contactpersonen binnen onze organisatie? Dan kun je contact opnemen met klachtenfunctionaris@takecarebnb.org. Hier lees je de klachtenprocedure.

Persvoorlichter

Journalisten, redacteuren en andere vertegenwoordigers kunnen contact opnemen met onze persvoorlichter.

Financiële gegevens

KvK-nummer: 64636917
RSIN nummer: 855754916
Bankrekening: NL12 TRIO 0390107050 ten name van Stichting Takecarebnb

Contact

Voor algemene vragen of voorlichting kun je mailen naar info@takecarebnb.org.
Je kunt op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09:00 en 17:00 ook bellen naar 085-7731121.