Alphons, Ivon en Anas - Takecarebnb - Takecarebnb Alphons, Ivon en Anas - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Alphons, Ivon en Anas

Video: Alphons en Ivon vertellen MaatschapWij over hun ervaring met Takecarebnb. “Bij Takecarebnb snijdt het mes aan twee kanten: zowel de gast als het gastgezin leren veel van elkaar.”

Alphons en Ivon uit Nijmegen hebben samen zes kinderen. Nadat alle kinderen in 2015 waren uitgevlogen, bleven ze met een leeg huis achter. Terwijl er een vluchtelingenkamp om de hoek gebouwd werd, begon het ook bij hen te knagen: kunnen wij niet iets doen om te helpen? Takecarebnb bood hen de oplossing. Inmiddels hebben Alphons en Ivon al drie vluchtelingen een thuis aan kunnen bieden.

OPROEP: Takecarebnb is altijd op zoek naar gastgezinnen voor vluchtelingen (statushouders) voor een periode van drie maanden. Ben jij of ken jij iemand die een kamer over heeft? Voor gastgezinnen is de logeerperiode een bijzondere ervaring. Je geeft je gast een warm welkom en een positieve start in Nederland.

Takecarebnb werkt met een zorgvuldig matchingsproces, waarin we uitgebreid aandacht besteden aan de verwachtingen, wensen en zorgen van gast en gastgezin. Voor meer informatie: info@takecarebnb.org.