Gastgezinnen gezocht

De vraag naar gastgezinnen die voor een periode van drie maanden Oekraïense ontheemden willen ontvangen is op een aantal plekken in Nederland nog steeds groot. Wil jij je hart en huis openstellen of ken je andere gastvrije gezinnen? We komen graag met jullie in contact!

Aanmelden kan snel en eenvoudig op de website van RefugeeHomeNL. Na aanmelding bellen wij op voor een kennismaking. Daarna kun je besluiten of en onder welke voorwaarden je definitief meedoet.

Benieuwd naar de ervaringen van andere gastgezinnen? Lees bijvoorbeeld hier het verhaal van Luc en zijn gezin, die drie generaties Oekraïners te gast hebben.


Misschien ben je al aangemeld als gastgezin en vraag je je af waarom jij nog geen gast hebt ontvangen en we nu toch nieuwe gastgezinnen zoeken. Dit heeft te maken met het op elkaar aan laten sluiten van vraag en aanbod. We hebben geen invloed op de omstandigheden van de vluchtelingen die zich aanmelden om te logeren, of waar zij zich willen vestigen. Hoe groter het aanbod, hoe meer kans dat er voor iedere gast een gastgezin gevonden kan worden.

DavidGastgezinnen gezocht

Related Posts