Lancering online community - platform Wetakecare - Takecarebnb - Takecarebnb Lancering online community - platform Wetakecare - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Lancering online community – platform Wetakecare

Takecarebnb heeft vanaf vandaag een online community! Op het platform Wetakecare kunnen gastgezinnen en matchmakers kennis, tips en ervaringen met elkaar delen en contact met elkaar leggen. Daarnaast is er relevante informatie te vinden over uiteenlopende onderwerpen, zoals dagbesteding, financiële zaken en taaltips voor gasten. Er komt veel kijken bij het logeren, op deze manier hoeven nieuwe gastgezinnen het wiel niet opnieuw uit te vinden. 

Gastgezinnen met een gast in huis hebben als eerste toegang gekregen tot het platform, daarna wordt ook toegang gegeven aan gastgezinnen waarvan de intake compleet is en gastgezinnen die beschikbaar zijn voor een match. Om nieuwe deelnemers aan Wetakecare wegwijs te maken, worden regelmatig online hulpsessies georganiseerd en voor vragen kan men bij de communitymanager terecht. Aangezien het een besloten platform is, kunnen mensen alleen op uitnodiging lid worden.