Takecarebnb op pad! - Takecarebnb - Takecarebnb Takecarebnb op pad! - Takecarebnb
Type hier je zoekopdracht

Takecarebnb op pad!

De afgelopen weken is Takecarebnb op promotour geweest.

Het Feest van de Mensheid vond plaats op 23 juni en collega’s Sandra en Marion waren hierbij! Tijdens dit culturele evenement in Zaanstad, waar de verschillen en overeenkomsten tussen mensen werden gevierd, hadden zij een kraampje vanwaar ze bezoekers konden informeren over het werk van Takecarebnb.

Op Wereldvluchtelingendag (20 juni) waren Luciënne en Jet aanwezig op het Rooted Festival in Hilversum. Hier spraken ze met aanwezigen waarvan een behoorlijk aantal interesse had in het openstellen van hun huis voor gasten. Daarnaast woonden ze diverse activiteiten bij, waaronder een film over Mrija, de Oekraïense wijk in Vlaardingen.

Op 13 juni stond Jet op het Divosa Voorjaarscongres in Zwolle. Hier kwamen gemeenteambtenaren samen voor workshops, en voor ontmoetingen met organisaties en stichtingen zoals Takecarebnb. Het thema was Dwars en het doel was ontdekken waar we met kleine, dwarse stappen een groot verschil kunnen maken voor mensen die hard hulp nodig hebben. Een mooie middag met gerenommeerde sprekers en goede gesprekken.